Tájékoztatjuk az intézményünkbe látogatókat, hogy az egészségügyi protokoll 2021. december 1-től kiegészül.

Az emberi erőforrások minisztere 29/2021. (XI. 19.) EMMI határozata alapján, az óvoda, illetve az iskola épületébe külsős személy csak akkor léphet be, ha az intézmény ellenőrizte a belépni kívánó személy koronavírus elleni védettségét. (A védettséget igazoló dokumentum lehet: uniós digitális Covid-igazolvány, védettségi igazolvány vagy nemzetközi oltási bizonyítvány).

Az óvoda, valamint az iskola épületébe a gyerekek/tanulók, valamint a nevelő-oktató munkát végzők az eddig szokásos módon léphetnek be.

Amennyiben az intézménybe belépni kívánó személy védettségét nem igazolja, az épületbe csak akkor léphet be, ha belépését az igazgató engedélyezi .

Tájékoztató

Kedves Szülők!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy a folyamatosan változó járványügyi helyzethez igazodva intézményünk (óvoda, iskola) egészségügyi eljárásrendje módosult.
Az a személy, aki vele egy háztartásban élő, koronavírussal fertőzött személy miatt tartózkodott hatósági házi karanténban, akkor léphet be újra az iskolába, ha a fertőzött személyt a háziorvosa gyógyultnak nyilvánítja.
Jó egészséget kívánunk mindenkinek!
Kedves Szülők!
A készpénzes ebédbefizetésre, illetve a művészetoktatási térítési díjak készpénzes befizetésére az alábbi időpontokban lesz lehetőség:
2021. október 12. (kedd) 8:10-10:10 és 14:00-17:00 között.
Helyszín: a Hit csarnokkal szemben lévő felújított ház.
A Petőfi Irodalmi Ügynökség által meghirdetett “Könyvet a Könyvtáraknak” program ingyenesen hozzáférhető könyveket biztosított könyvtárunk állományának fejlesztéséhez.
Az új könyvek segítik tanulóink tudásának növelését.

Kedves Szülők!

Tekintettel a járványügyi helyzet magyarországi alakulására, fontosnak látjuk fokozott erőfeszítéseket tenni annak érdekében, hogy intézményünkben minimálisra csökkentsük a megfertőződés és az esetleges fertőzés átadásának kockázatát, ezért hétfőtől (2021. október 18.) szigorítunk az intézmény egészségügyi protokollján.

A változás lényege, hogy
– az intézmény minden helyiségében, mindenféle tevékenység közben kötelező orrot és szájat eltakaró maszk viselése,
– az iskolába történő belépéskor és annak elhagyásakor kötelező a kézfertőtlenítő használata és a testhőmérséklet mérése.

A részletes szabályozást az intézmény Egészségügyi eljárásrendjének aktuális változatában olvashatják.
Az őszi szünet utáni első tanítási napon, 2021. november 2-án, kedden, tanulóink csak a szülők által aláírt egészségügyi nyilatkozattal jöhetnek újra iskolába.

Az Szülői nyilatkozatot és az intézmény jelenleg érvényes Egészségügyi eljárásrendjét az alábbi linkeken tölthetik le:

Jelenleg évényes Egészségügyi eljárásrend >>

Szülői nyilatkozat >>

Együttműködésüket megköszönve,

üdvözlettel:
Scherer Edit
igazgató

A városi mezei futó versenyen iskolánk tanulói remekeltek!

Lányok közül egyes korcsoportban Varga Hanna Lilien 2. helyezett, negyedik korcsoportban Kerekes Luca 1. helyezett.
Fiúk közül második korcsoportban Keresztes Leonárd 1. helyezést ért el.

Gratulálunk!

Felkészítő tanár: Horváthné Komáromy Éva