Kedves Szülők, Nagyszülők, Barátaink!

Szeretettel meghívjuk Önöket Iskolánk jubileumi hangversenyére, amely egyben növendékeink záróvizsgája.

A rendezvényre május 22-én hétfőn és május 23-án kedden, mindkét napon 17.00 órai kezdettel kerül sor a pécsi Hit Parkban a Sínai-teremben (Pécs, Megyeri út 62/a). Az esemény nyilvános, de részvételi szándékukat kérjük, hogy május 21-én éjfélig szíveskedjenek regisztrálni itt: https://rendezveny.hitpecs.hu/hangverseny

Rendezvényünk díszvendégei lesznek Dr. Hack Márta, a Hit Gyülekezete lelkésze, a Szent Pál Akadémia tanszékvezető docense, Graf Orsolya a Pannon Filharmonikusok marketing és kommunikációs vezetője, az edukációs programok felelőse, valamint Joób Gergely a Vidám Szimfonikusok vezetője és karmestere.

A tavasz során egy fejlesztő kalandparkot építünk az ovisoknak a Viktória utcai Óvodánkban. A tervezett játékok részint a felszabadult játékot, örömteli mozgást hívatottak szolgálni, másrészt viszont megfelelő eszközök a kisgyermekek mozgáskoordinációjának, térbeli tájékozódásának és más fontos készségek, képességek fejlesztésére.

Kedves Érdeklődők!

A beíratás helye:
Sztárai Mihály Általános Iskola, Óvoda és Alapfokú Művészeti Iskola
7630 Pécs, Közraktár utca 1.

Időpontja:
2023. április 20-21., 8:00–16:00 óra

A felhívás teljes szövegét ide kattintva olvashatják: Felhívás a tankötelessé váló gyermekek iskolai beíratására (2023)

Kiemelt kép: Bag Vectors by Vecteezy

A Sztárai Mihály Általános Iskola, Óvoda és Alapfokú Művészeti Iskola a 2023/2024. tanévre gyermekek számára felvételt hirdet iskolai, óvodai tagintézményeibe.

Jelentkezési határidő: 2023. február 24.

Jelentkezési lap kapható: